Ismét egy mennyei recept, amit a Street Kitchenen találtam (az eredeti receptet itt találjátok). Érdekes, hogy bár ital formájában nem kifejezetten érdekel az alkohol, az alkoholos ételekre egyből rácsapok. A Chili con Carne akkor szuper, ha barnasörben főtt; a hagymaleves egy kis fehérborral tökéletes; az Hachis Parmentier ragujába vörösbor került; hát akkor most jöjjön egy pezsgős recept. 🙂

Ezt is irtó könnyű megcsinálni, pláne, hogy legutóbb az Aldiban nagyon szép, előre felkockázott pulykamellett találtunk. Így a hagymadaraboláson kívül semmi pepecselős dolog nincs ebben a receptben. Az eredeti recepthez képest annyi változtatást eszközöltem csak a második elkészítésnél, hogy megdupláztam a gesztenye mennyiségét. Ja, és a gesztenyéket félbe is vágtam, hogy tuti minden falathoz kerüljön egy. 🙂

pezsgos-gesztenyes-pulykaragu

Advertisements